Tillbaka

KALENDARIUM

2013

Näckros - Nymphaea albaVÅREN

JanuariTisdag 15 jan
kl 19.00-20.30
150 kr

Rör på kroppen

bild Övningar med Eva Pettersson, www.halsolotsen.com

19.00-19.45     
Shang Ming övningar till indian musik som öppnar ditt energiflöde och balanserar kvinnlig och manlig energi och får dig närvarande och avslappnad.
Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med, du gör rörelserna efter egen förmåga/ begränsning  i samförstånd och kärlek med din kropp.

19.45-20.15      
Jag berättar om Ming energin och mina upplevelser och hur jag arbetar med den och hur du kan använda den!

20.15- 20.30     
Vi gör  MING Jordningsövning två och två vägledd av mig.

Ha sköna mjuka kläder, inga skor.
Ta med en filt.

Jag har hållit på med den här träning sedan 1997, när jag kom i kontakt med Ming energin och det är det bästa jag gjort för min hälsa och utveckling
Läs mer: http://www.halsolotsen.com/pdf/shang%20ming.pdf

Föranmälan till
carolla@comhem.se

Alla välkomna!
FebruariTisdag 5 februari
kl 19-21
ingen kostnad

Roscirkel träff
bild
Kristus energi
av Maria Magdalena & Jesus

Föranmälan till

carolla@comhem.se

För mer info om Roscirkeln |klicka|


Söndag 10 februari
kl 17-19Kurs i Shang Ming rörelser till indianmusik

Ming är en uråldrig energi som bland annat har funnits i Tibet bland munkarna och i Kina under Mingdynastin. Själva ordet Ming härstammar från Modersflod, en flod som är kraftfull, forsar, renar och öppnar upp precis som Ming låter ditt cirkulations, energisystem och nervsystem förbli öppna och friska.

Kursen på 5 gånger leds av Eva Pettersson, www.halsolotsen.com
Hela kursen 875 kr
Mor & dotter (14-20 år) hela kursen 1300 kr
Drop in 200 kr/ungdom 150 kr

Tema

Söndag 10 februari
Feminin energi
Söndag
10 mars
Maskulin energi
Måndag
1 april
Unity energi (inre äktenskap)
Söndag
21 april
Längtan
Söndag
5 maj
Mod


Föranmälan till kurs/drop in
carolla@comhem.se

Välkomna!Måndag 18 februari
kl 19.00-20.30
250 kr

Aniara harpa-meditation i Ansgarskyrkan

Öppna ditt hjärta till toner av harpan!

Ann-Sofie Aniara Levén
bildKom och njut av musiken och passa på att släppa taget kring dina egna krav och måsten en stund. Tillåt dig att bara vara. Harpans toner hjälper dig under hela meditationen. Att släppa taget kring oro för framtiden eller dåtid gör det möjligt för dig att vara mer här och nu. Tänk dig att oro och spänningar som har tagit energi från dig släpper och att du istället fylls på. Fylls på med frihetskänslor, kärlek m m.

Innan meditationen går vi igenom övningar som du sedan kan göra när du vill. Dessa övningar utvecklar din förmåga att vara just i nuet.
Att vara i nuet, att vara närvarande i ditt liv, öppnar upp för mer kärlek till dig själv, ökar din frihetskänsla, gör dig lycklig, starkare och mer stabil, gör det möjligt för dig att leva precis som du själv önskar.
www.aniaravagledning.se

Föranmälan till
carolla@comhem.se

Välkomna!
MarsSöndag 24 mars
kl 13.00-17.00
250 kr


Lördag 23 &
Måndag 25 mars
enskilda healing och vägledningsessioner

Meditations-workshop på Solcirkeln

bildVarmt välkommen söndagen den 24 Mars kl. 13.00~17.00 när vi förenas i strålglansen av våra Hjärtan i en skön vägledd Meditation som leder oss in i vårt inre landskap och öppnar upp dörren för vårt hjärtas röst och kraft.  Angelica från Stråla/sananda.se leder gemensam Gruppmeditation och grupphealing, samt tar emot och förmedlar budskap som hjälper oss finna vägen in till självläkande, transformation och vår rena skaparkraft i glädjens rika förtecken. Vi fikar och har det gott tillsammans!

Kostnad: 250 kr/ person inkl. fika


Föranmälan till: carolla@comhem.se

Enskild Healing- och Vägledning med Angelica på Solcirkeln - 23 mars & 25 mars
Allt är energi i varierande form och densitet – som Healer arbetar jag via din energikropp i Healingsession med att finna de djupare orsakerna och rötterna till olika smärttillstånd, samt bryta och hela kognitiva och emotionella mönster och präglingar. Din kropp och själ talar om för mig vad som är aktuellt att arbeta med under sessionen. Detta energiarbete hjälper dig att öppna dörren in till dina sanna resurser av kraft, självläkning och glädje. Ande, kropp och själ vävs samman till en mer sammansatt förståelse och helhetsbild av dig själv. Världens mittpunkt har sitt nav inom dig och jag hjälper dig att hitta in till detta nav, in till ditt hjärta. Något som successivt manar till nya fantastiska höjder – inifrån dig själv och din egen unika verktygslåda.

Vid en kombinerad Healing & Vägledning så öppnar jag först opp sessionen med Healing, för att sedan övergå i en djupare vägledning via det Gudomliga Medvetandet som leder mig till att förmedla vad som är viktigt att medvetandegöra och spegla för dig i ditt NU. Du kan givetvis ställa frågor och spegla funderingar i denna vägledning. Jag hjälper dig att konkretisera och förkroppsliga den höga energi, de högre aspekterna av dig själv, som vill manifesteras i ditt NU och leda dig vidare på livets stig. En färgrik och varierande palett av olika Guider, Mästare, kraftdjur och element är närvarande i dessa vägledningar. Allt knutet till samma Källa i den förenande energin av skapelseaspekterna av Fader Himmel och Moder Jord – Kärleken och Ljuset.

Healingsession á 60-90 min - 650 kr
Komb. Healing och Vägledning á 90-120 min - 895 kr

Bokning till Angelica på: innerlyght@gmail.com
AprilTisdag 9 april
kl 19.00-21.00
ingen kostnad

Roscirkel träff
bild
Moder Maria & White Eagle


Föranmälan till

carolla@comhem.se

För mer info om Roscirkeln |klicka|
Maj16 feb - 26 maj
se Moderna Museet för exakta öppetider

Utställning av Hilma af Klint på Moderna Museet

bildModerna Museet visar Hilma af Klint (1862-1944) i stort format med många verk som aldrig visats innan. Denna retrospektiva utställning presenterar Hilma af Klint som en av de största svenska konstnärerna.

Hilma af Klint var en pionjär inom den abstrakta konsten, redan 1906 lämnade hon ett föreställande måleri bakom sig. Mellan 1906 och 1915 tillkom närmare 200 abstrakta målningar av delvis monumentala format. I likhet med Wassily Kandinsky, Piet Mondrian och Kazimir Malevitj som hittills betraktats som abstraktionens förgrundsgestalter intresserade sig Hilma af Klint för andliga strömningar i sin samtid så som spiritismen, teosofin och senare antroposofin. Hilma af Klints konst handlar om medvetandet av en andlig dimension, något som var marginaliserat i en alltmer materialistiskt orienterat värld. När hon målade ansåg hon att högre medvetanden talade genom henne. I hennes enastående verk kombineras geometriska former och symboler med det ornamentala. Hennes mångbottnade bildvärld vill ge insikt i existensens olika dimensioner där mikrokosmos och makrokosmos speglar varandra.

Hilma af Klint efterlämnade över 1 000 målningar, akvareller och skisser. Hon ställde visserligen ut sina tidiga, föreställande verk men vägrade visa sitt abstrakta måleri under sin livstid. I sitt testamente hade hon bestämt att de banbrytande verken inte skulle få visas offentligt förrän tjugo år efter hennes död, först då trodde hon nämligen att människor skulle vara redo att helt och fullt förstå deras betydelse.

Källa: Moderna Museet


Lördagen 4 maj
kl 19 - ca kl 22

More than music – Konsert med Miten och Deva Premal i Konserthuset!

bildFörra gången de var här gav de en oförglömlig konsert! Nu är det dags igen. Miten och Deva Premal bjuder på mantramagi tillsammans med den nepalesiske flöjtmaestron Manose. Biljetterna (250 – 450 kr) släpps den 15 november och säljs via Konserthuset.

Provlyssna gärna på musiken t.ex.här!
Mer info: www.devapremalmiten.com

"Our music is born out of meditation and a celebration of life. It's not a matter of entertaining people. We play to nourish a longing in the heart for that which never dies – the experience of love and meditation." Miten

“This is really one of the main reasons Miten and I sing - to bathe in Silence. It's our nourishment. It's what keeps us on the road. For me there is nothing more precious than having sung with an audience, ecstatic with bliss, and then entering the deep silence that the mantra brings...” Deva Premal
www.spiritualevents.seTorsdag 9 maj
kl 10.30
ingen kostnad

bildVälkomna på en utemeditation
”i kraften av den Heliga Birgitta”
på Kristi Himmelfärdsdag,
i Birgittas Bönegrotta i Finsta utanför Rimbo.

Meditationen vägleds av Katarina Germundsson från http://www.energila.se/

Föranmälan till
carolla@comhem.se

Välkomna!


Annandag Pingst mån 20 maj
kl 19.00-20.30
Kryptan Sigtunastiftelsen


Roscirkel träff
bild
den Heliga Ande,
gudomliga feminina visdomen


Föranmälan till

carolla@comhem.se

För mer info om Roscirkeln |klicka|
 

HÖSTEN 2013


Glädje och gemenskap

AugustiSöndag 25 aug
kl 18.00- ca 19.20
300 kr
Ansgarskyrkan

 Tyvärr inställt

dilevaKonsert med Thomas Di Leva, vår tids Diktarfurste!
Upplev kosmiskt ljus genom hans musik från "Mantra Miracles" i Ansgarskyrkan på Sigtuna folkhögskola.

Förbokning av plats till carolla@comhem.se  Begränsat antal, först till kvarn. Betalning sker kontant på plats.
Välkomna!

SeptemberTisdag 3 sep
Kl 19-20.30
Kryptan, Sigtunastiftelsen

Roscirkel Meditation

bild
Jesus Kristus Sananda & Shamballa

Föranmälan till
carolla@comhem.se

För mer info om Roscirkeln |klicka|


12-17 sep
Folkkulturcentrum Hjorthagen

Jonette Crowley i Stockholm

bildWorkshop med Jonette Crowley, en andlig Indiana Jones, författare till "Örnen och kondoren" och "Förena kropp och själ med Soul Body Fusion".

www.jonettecrowley.com


Mer info och anmälan hos www.soulbodyfusionsverige.se


Tisdag 24 sep
Kl 19-21
200 kr

TVILLINGSJÄLAR DEN GUDOMLIGA KÄRLEKEN PÅ JORDEN!

Föredrag med Eva & Enya Sol

bildHar du längtat efter att finna den fullkomliga Kärleken i detta liv? Att få möta din Själsfrände eller Tvillingsjäl. Finns det en chans att träffa en person som kan tillfredsställa vår längtan efter Helhet och sann Kärlek? Svaret på frågan är: Ja, när vi är redo. Chansen är dessutom större i dessa uppstigningstider, då fler kommer att förenas med sin Tvillingsjäl för att gemensamt Hjälpa Människorna och Moder Jord.

Eva och Enya berättar om sitt eget möte och även om skillnaden mellan Tvillingsjälar och Själsfränder. Följande punkter kommer också att beröras:     

* Varför Tvillingsjälar kan vara av samma kön

* Tecken som tyder på att du träffat din Tvillingsjäl.

* Vad är Uppstigningstiden och Uppstigningssymptom?

* Vad är Twinflamehealing?

Kvällen avslutas med att Du får känna på Twinflamehealingenergin som ökar chansen att dra till sig din Tvillingsjäl eller Själsfrände. Det finns även möjlighet att boka en tid för Twinflamehealing med Andlig Konsultation till en kostnad av 700 kr (ordinarie pris 1000 kr). Tid ca 1,5 timme. Läs mer: http://twinflamehealing.weebly.com/

Föranmälan till
carolla@comhem.se

Varmt Välkommen!
OktoberTisdag 1 okt
Kl 19-20.30
ingen kostnad

Roscirkel Meditation
bild
Ärkeänglarna
Faith & Mikael

Föranmälan till
carolla@comhem.se

För mer info om Roscirkeln |klicka|


Tisdag 15 okt
Kl 18.30-20.30
100 kr

ÄNGLAR SOM HJÄLPARE I DITT LIV

Föredrag med Almira Guldstråle

bildÄnglar finns till för att berika, lyfta upp och berika ditt dagliga liv.Denna änglakväll berättar Almira om hur du kan känna av deras närvaro med alla dina sinnen och hur du kan ta hjälp av dem.
Du får prova änglaessenser som stärker din förmåga att känna av änglar och Almira berättar om hur olika kraftfulla, kärleksfulla ärkeänglar kan
ge dig ett livslyft. Under kvällen kommer också individuella änglabudskap till några i publiken.

Almira har länge föreläst om änglar, hållt änglakurser, gett änglaföreläsningar över hela landet och har skapat änglaessenserna som du provar under kvällen.

Almira håller mediala änglakonsultationer, änglaseans och fördjupad änglakurs i Sigtuna efter begäran.

För mer information:
www.anglakallan.se

Föranmälan till
carolla@comhem.se

NovemberTisdag 5 nov
Kl 19-20.30
ingen kostnad

Roscirkel Meditation

bild
St Germain och den Violetta Flamman


Föranmälan till
carolla@comhem.se

För mer info om Roscirkeln |klicka|


Tisdag 12 nov
Kl 19-20.30
100 kr

"Manifestera dina drömmar - med hjälp av din själs kompass"

Föredrag med Cissi Williams

SissiKom och lyssna på en inspirerande föreläsning om hur vi alla är menade att manifestera våra drömmar. Dessa drömmar tillhör inte oss, utan är menade som gåvor till mänskligheten.

Lär dig hur du kan använda Attraktionslagen, och hur den fungerar helt olika beroende på vilken nivå man manifesterar från: Sinnet, Själen eller Karma.

Förstå hur viktigt det är att vi utökar vår inre livsenergi och verkligen SUPERLADDAR våra drömmar - ju mer livsenergi vi har desto lättare kan våra drömmar göra resan från en idé till verklighet.

Och det allra viktigaste, lär dig hur du kan börja vända ditt fokus inåt, så du kan länka dig med din själs gudomliga GPS. Den kompassen leder dig alltid rätt.

Cissi Williams är NLP tränare, Osteopat och Transformational Soul Coach.

Hon grundade tillsammans med sin man tidningen Inspire - din hälsoguide för kropp, sinne och själ. Hon har skrivit böckerna Transformational NLP, Spiritual Medicine och Supercharge Your Dreams Into Being.

Föranmälan till
carolla@comhem.se

Välkomna!
DecemberFredag 13 dec

Lucia – Ljusets Högtid

Mer info kommer.